5 Redenen waarom een Jethelm Populair is bij Vesparijders

Als echte Vesparijder, heb je duidelijk oog voor kwaliteit. Omdat dat gevoel voor stijl vaak niet alleen beperkt blijft tot de keuze van het voertuig waarop je rijdt, kiezen vele Vesparijder voor een goede helm: de jethelm. De jethelm is een type helm dat net als de Vespa, de urban lifestyle uitstraalt, maar daarnaast ook gewoon sterk en veilig en sterk is. Een goede jethelm, is kortom een onmisbaar onderdeel van de uitrusting van elke Vespa rijder!

De Voordelen van een Jethelm

Maar wat maakt de jethelm nou zo een goede helm? We zullen hieronder vijf redenen waarom Vesparijders graag een jethelm dragen, voor je op een rijtje zetten.

  1. Allereerst bedekt deze helm het hoofd van de rijder tot over de oren. Dit geeft uiteraard veel bescherming, maar ook warmte in de koudere seizoenen.
  2. Daarnaast is de jethelm een hele modieuze helm, die je outfit helemaal af maakt, en je een stoere uitstraling geeft als je op de scooter rijdt.
  3. Maar natuurlijk wil je als Vesparijder ook graag de Italiaanse stijl waar Vespa voor staat in ere houden. Gelukkig zijn er vele goede jethelms te koop, waarop de Italiaanse vlag staat afgebeeld. Deze maken de urban lifestyle look van de Vespa helemaal compleet, en geven een echt, Italiaans gevoel.
  4. Maar er is nog een voordeel: de jethelm is vaak klein en licht en past makkelijk in de meeste buddy’s.
  5. Tot slot moeten we niet vergeten te vermelden dat een jethelm je veiligheid zeer goed beschermt, en je een gerust en zeker gevoel op de weg geeft. Om je scooter net zo goed te beschermen als jouzelf, raden wij een goed ART 3 slot van Slotenspeciaalzaak.nl aan. Met dit slot staat je Vespa altijd veilig. Want natuurlijk wil je nog vele jaren lang kunnen genieten van het ultieme rijgenot dat een Vespa je geeft!

Op zoek naar een goede helm? Kijk bij deze goedkope helmen van Helmonline. Vóór 23.00 uur besteld = volgende dag in huis.


Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 128 bytes) in /home/vespatounl/domains/vespatours.nl/public_html/wp-includes/cache.php on line 569